Webbinarium om iNSIDE #1.

Byanätsforum kommer tillsammans med Hawkeye Computing att arrangera en serie webbinarier om iNSIDE med start den 28 januari klockan 17:00-ca 18:30. Det första webbinariet kommer ge en generell överblick av systemet.
– Efter att vårt samarbetsavtal med Hawkeye blev klart har flera föreningar visat intresse och med den här serien webbinarier kommer våra medlemmar få en klarare bild av dokumentations- och informationssystemet, säger Thomas S. Nilsson.

iNSIDE är ett system för teknisk dokumentations- och informationshantering av fibernät utvecklat av svenska Hawkeye Computing. Byanätsforum har nu tecknat ett ramavtal med syfte att utveckla iNSIDE och ge förmånliga villkor för medlemsföreningarna.

Tanken är nu att arrangera en serie webbinarier där iNSIDE presenteras utefter olika teman men det första webbinariet blir av en mer övergripande karaktär.

Så här ser planen för webbinarierna ut där deltagarna kommer att få lära sig mer om iNSIDE:

  • 28 januari – Övergripande genomgång av iNSIDE-systemet.
  • 25 mars – Introduktion, inläggning av data över nät som redan är byggda.
  • 27 maj – Introduktion, planerings- och marknadsrollens användning av systemet.
  • 26 augusti – Introduktion, projekteringsrollens användning av systemet.
  • 28 oktober – Introduktion, utförande-, drift-, och övervakningsrollens användning av systemet.

Det blir Johnny Ederyd från Hawkeye Computing som kommer att berätta om iNSIDE och köra en live-demo och värd för webbinariet blir Thomas S. Nilsson från Byanätsforums kansli. Alla deltagare kommer att kunna ställa frågor till Johnny Ederyd via en chat och webbinariet spelas som vanligt in.

Mer information och anmälningslänk finns på vår samlingssida för webbinarierna.

Läs mer om avtalet mellan Byanätsforum och Hawkeye Computing.

Rulla till toppen