Byanätsforums nationella konferens 2020.

Nu är anmälan öppen till Byanätsforums nationella konferens 2020. Den 12 november mellan 17:30-21:00 kommer alla deltagare kunna vara delaktiga genom videoverktyget Zoom.
– Vi har lyssnat på våra medlemmar efter utvärderingen av förra årets konferens och fokuserar i år på att ge ännu tydligare medlemsnytta, säger Thomas S. Nilsson som kommer att leda sändningen.

Med hjälp av digitala lösningar kommer årets konferens att erbjuda större delaktighet för deltagarna genom att alla kommer att delas in i samtalsgrupper och att man kommer att kunna skicka in svar på frågor och ge sina synpunkter via Mentimeter. Förra året arrangerade Byanätsforum tillsammans med landets regionala bredbandskoordinatorer lokala fysiska mötesplatser dit föreningarna kunde åka för att träffas och gemensamt följa den digitala delen av konferensen. Årets upplägg passar sig allra bäst om var och en deltar framför en egen dator och att man separat har en smart mobil i handen för att kunna skicka in synpunkter via Mentimeter.

Programmet kommer att kretsa kring tre olika huvudteman – nätdokumentation, affärsmöjligheter samt föreningssamverkan.

Anmäl er senast den 8 november och tipsa gärna andra bredbandsföreningar att anmäla sig. Konferensen är öppen för alla som är intresserade av bredband på landsbygden och man måste inte heller vara medlem i Byanätsforum.

Läs mer om programmet och anmälan via vår informationssida om årets konferens.

Rulla till toppen