Webbinarium om samverkan.

Byanätsforum kommer att ta dra igång en serie med webbinarier under våren. Ett nytt avsnitt planeras varannan månad.
– Detta är en viktig del av vår verksamhet och ett tillfälle då vi kan erbjuda kunskapsinhämtning och till viss mån nätverkande, säger Anna Johansson från kansliet.

Först ut blir ett webbinarium på temat ”Fördelar med samverkan” och kommer att genomföras den 28 februari klockan 17:00- ca 18:30. Upplägget är så att först kommer talarna att få hålla sina presentationer och efter varje talare ges tid till frågor från tittarna via en chattfunktion och sedan avslutas med ett gemensamt frågepass.

– Jag tror att det här kommer bli ett intressant webbinarium för alla som företräder olika bredbandsföreningar eller bara har ett intresse för bredband på landsbygden, säger Tommy Nilsson från kansliet som kommer att hålla i webbinariet.

Intressanta talare

Webbinariet kommer att ha talare från olika perspektiv. Allt ifrån nationell överblick till lokal förankring. De här är klara i nuläget:

Fibersamverkan – Mats Jangdal

  • Ett nationellt samarbetsorgan för såväl enskilda fiberföreningar som lokala och regionala fibersamverkansföreningar.

Västfiber – Eiwor Backelund Jacobsson

  • Västfiber samlar och stödjer lokala fiberföreningar, bidrar till samordningsvinster och affärsutveckling.

Nordmarkens fiberförening – Mats Karlsson

  • Nordmarkens Fiberförening är en paraplyorganisation för sex av Årjängs kommuns fiberföreningar – HolmedalsNet, Karlanda Fiber, SellNet, Silbodal Norra Fibernät, Töcknet och Vatt-Net. De samarbetar med det kommunala bolaget Årjängs Nät för driften av fibernätet.

Eventuellt kommer ytterligare någon talare att tillkomma. Anmäl dig till webbinariet via den här länken.

Reservera gärna redan nu tiden och anmäl dig till övriga webbinarier som är inplanerade samma tid kl 17:00-ca 18:30:

Zoom

Vi kommer att använda oss av ett verktyg som heter zoom och som de flesta kan använda oavsett om man sitter på en dator som är låst för att ladda ner programvara eller inte. I vissa fall kan brandväggar i systemet sätta stopp men du kan testa så att du kan använda zoom genom att gå in på zooms testsida.

https://zoom.us/test

Rulla till toppen