Ny webbplats byggs upp

Nya Byanätsforum ska ha en fristående webbplats för att bättre kunna anpassas till medlemmarnas behov och för att lättare kunna tas över om nya projektägare eventuellt tar över i framtiden. Under hösten 2018 kommer webbplatsen successivt att fyllas på med innehåll.
– Vi har valt att fylla på med innehåll i kronologisk ordning från att en bredbandsförening startas till att den säljs eller avvecklas, förklarar Tommy Nilsson på Byanätsforums kansli.

Under våren 2018 skickade Byanätsforums kansli ut en enkät till alla medlemmar där frågor bland annat ställdes om vilket informationsmaterial man var i behov av och hur den skulle bäst paketeras. Med resultatet från den som grund och med hjälp av alla på kansliet och i styrgruppen så har nu arbetet med att bygga upp en relevant webbplats dragit igång på allvar.


Behandling av löss hemma Läkemedel mot tandsjukdomar sverigepiller.com/imovane/ Fixa intelligent personal

Tidigare låg Byanätsforums webb under Bredbandsforum men nu när nätverket gått över i ett projekt som ägs av Hela Sverige ska leva har det nya kansliet bestämt sig för att skapa en fristående webbplats för att lättare kunna tas över om driften eventuellt skulle tas över av någon annan organisation i framtiden.

– Vi har gått igenom allt material från den gamla webbplatsen och kikat på vad som fortfarande är korrekt och önskvärt och vad som ska tas bort eller justeras. Det är en ganska omfattande process och därför kommer webbplatsen att fyllas på med mer material under de närmaste månaderna. Våra medlemsföreningar befinner sig i olika stadier och har därför väldigt olika behov av informationsmaterial, säger Magnus Andersson på kansliet som även jobbar som konsult med rådgivning till ekonomiska föreningar.

Rulla till toppen