Ny verksamhetsledare för Byanätsforum.

Vi välkomnar Mikael Carlsson Kerstell som ny verksamhetsledare. Mikael är infödd gotlänning och har levt större delen av sitt liv där. Hans familj består av frun, tre döttrar som snart är utflugna och två bonussöner. Flyttlasset går i dagarna från Eskelhem på Gotland till det nya hemmet i Borlänge.

Idag arbetar Mikael som IT-upphandlare på Region Gotland och har arbetat med IT-frågor på olika sätt sedan högskolestudierna avslutades i slutet av 90-talet. Det var också på Gotland som Mikael blev engagerad i fiberutbyggnad på landsbygden i den lokala fiberföreningen Eskelhem Tofta fiber ekonomisk förening och senare även i paraplyorganisationen Fibernät Gotland.

– Att få arbeta för Byanätsforum hoppas jag ger mig möjlighet att få göra skillnad för många ute i vårt avlånga land. Att hela Sverige skall leva och att göra det möjligt för alla att kunna arbeta och verka där man bor är något som engagerat mig ända sedan ungdomen, säger Mikael.

Mikael kommer att arbeta halvtid från mars till juni och därefter heltid. Vi ser fram emot att dra nytta av hans kunskaper om bland annat bredbandsutbyggnad, upphandling och IT-frågor generellt.

Rulla till toppen