Lediga tjänster

Välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. På Byanätsforum får du möjlighet att jobba med en av de viktigaste infrastrukturfrågorna i vårt land just nu. Nämligen bredband på landsbygden. Tack vare våra medlemmar får många bybor tillgång till snabba och stabila bredbandsuppkopplingar. Din uppgift blir att på olika vis stärka våra medlemmars fantastiska insatser.

Byanätsforum söker verksamhetsledare som är bra på att leda projekt

Byanätsforum söker en verksamhetsledare som ser vikten av bredbandsföreningarnas lokala arbete och vill lyfta det nationellt genom företrädarskap, värdeskapande, nätverksbyggande, information och rådgivning samt kvalitetsarbete. Du bör vara intresserad av teknikutveckling på bredbandsområdet och utveckling av organisatoriska lösningar som kan underlätta för medlemsföreningarna. Du kommer att ha ansvar för administration, ekonomi och personal, vara projektledare för föreningens projekt och dela ledarskapet med styrelsen i demokratisk anda.

Läs mer

Byanätsforum söker en strategisk och praktisk kommunikatör/administratör

Byanätsforum söker en kommunikatör/administratör som kan hantera strategiska processer och samtidigt har med sig hantverket att förmedla information på många olika sätt, i text och bild, sociala medier och övrig media. Du inser att din roll som kommunikatör är viktig för att sprida information om de lokala bredbandsföreningarnas viktiga utvecklingsarbete och för att stödja medlemmarna i föreningen.

Läs mer

Rulla till toppen